Goed idee

Soms heb ik van die fantastische ideeën, waar ik vol enthousiasme mee begin en dan vervolgens niet doorzet. As Told By Veerle is hier een heel goed voorbeeld van, not gonna lie, maar dat schrijven is toch iets wat ik het allerliefste doe. Dus haaay! Hier ben ik weer.

Er is heel erg veel gebeurd in de afgelopen tijd. Als in; echt heel veel. Ik ben sinds mijn laatste bericht twee keer verhuisd. En ineens heb ik een relatie, ben ik in New York geweest, heb ik groepstherapie gehad, ben ik weer een tattoo rijker en werd ik 28.

Ik schrijf dit vanuit mijn nieuwe huisje in Utrecht, waar ik nu 3 weken woon en ik vind het hier fantastisch.

Lekker uitzicht vanuit mijn nieuwe huisje

Tenminste.. Ik vind mijn huisje fantastisch. Nu, in deze Corona crisis, werk ik thuis, ben ik natuurlijk binnen en kan ik nog niet genieten van wat deze stad te bieden heeft. Maar natuurlijk hebben we hoop op betere tijden.

Ik woon nu dus in Utrecht en schreef net “twee keer verhuisd”.. klopt! De woning waarin ik nu met mijn billen op de bank chill, zou in december 2019 al opgeleverd moeten zijn, maar de bouw vond van niet. Mijn poppenkast in Amsterdam Noord was al opgezegd, maar gelukkig kon ik bij mijn lieve ouders terecht.

Die waren natuurlijk heel erg blij met al mijn spullen op zolder, 18 pakken laminaat in de hal en vooral hun dochter van 28 die na 6 jaar weer thuis woonde.

Home

Voor beide partijen natuurlijk heel erg wennen, maar wat ben ik dankbaar dat ik daar weer even terecht kon, met uitzicht op mijn nieuwe ‘junior loft’. Klinkt interessant, is het ook. Ik zal jullie binnenkort verwennen met wat foto’s van m’n nieuwe huisje.

Het plan is nu dus om weer meer te gaan schrijven, want er ploppen steeds weer meer nieuwe ideeën in mijn hoofd.

See you soon(-ish)!

Bonusfoto: eekhoorn in Central Park, New York!

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *