Coro-nee

De laatste keer dat ik ziek was is alweer 6 jaar geleden. Dus je zou denken: die is een keer aan de beurt.

Toen Corona het hoekje om kwam kijken een paar maanden geleden, zei ik grappend: zal je zien dat ik het krijg, want ik ben nooit ziek. En ja, ik had gelijk.

Ik zit al twee weken voor pampus op de bank en in m’n bed want ik ben ziek. Ik slaap, zweet, slaap en heb hoofdpijn en zei ik al dat ik veel slaap?

Ik deed nog wel zo mijn best met mondkapjes, 3000 keer per dag mijn handen wassen en binnen blijven.

Gelukkig heb ik een heel lief vriendje die non stop bij me is, fantastisch voor me zorgt en er voor zorgt dat ik met mijn zieke lichaam niet stiekem toch ga werken.

Overheerlijke Pasta Alla Gricia van vriendlief

Gek genoeg vermaak ik me prima als ik niet slaap. Ik kijk films en series, ik haak en speel Animal Crossing op mijn Switch.

Ik doe een soort Leonardo DiCaprio marathon. Onbewust. Blood Diamond, The Wolf of Wall Street, Django Unchained en Body of Lies zijn al voorbij gekomen. Dat is zo’n 11 uur aan film.. Titanic sla ik even over als je het niet erg vindt.

Op Videoland ben ik groot fan geworden van de drama-serie A Million Little Things. Heftige onderwerpen, zoals zelfmoord, depressies, vreemdgaan enzovoorts, maar helaas staat er nog maar 1 seizoen op Videoland, dus mijn gehuil kon niet verder. Daarna ben ik maar begonnen aan “Dead to me” op Netflix. Nog meer drama. I love it.

En als ik dan toch nog even zin heb om naar iemand anders te luisteren dan naar mijn lief en Leo, zet ik een podcast op. Ik kan echt genieten van de ‘Echt gebeurd’, waarbij mensen mooie, bijzondere of grappige verhalen vertellen over wat ze zelf hebben meegemaakt. Hardop lachen gegarandeerd.

‘De tekentafel’ podcast, waarin mijn beste vriend samen met een vriendin praat over het leven als tatoeëerder: het leven rondom de fysieke en mentale tekentafel, is ook een van mijn favorieten.

Allebei de podcasts zijn te vinden op Spotify.

Vanaf volgende week mag er pas getest worden op Corona. Dus we wachten af. En tot die tijd slaap ik nog wel even.

Welterusten.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *