Het spookt

De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt. Het is alweer 3 maanden geleden dat ik de sleutels van mijn nieuwe huisje in ontvangst nam en ik geniet er nog iedere dag van. Letterlijk, want we werken natuurlijk nog steeds vanuit huis.

Toch is er wel iets veranderd sinds afgelopen zondag. Ik hoor vreemde geluiden, krassende nagels, en er zijn warmte verschillen in huis..

Ik heb een spook in huis en ik zal het nog beter maken: het eet kakkerlakken en wormen.

Meet Ghost: Mijn nieuwe huisgenoot!

Ghost is een baardagaam van ongeveer 1,5 jaar oud en vrienden van mij waren op zoek naar een fijn nieuw huisje voor hem. Na een heleboel Youtube video’s kijken en avonden lang websites en fora afspeuren, ik weet natuurlijk nog niks, was ik om. Ik wilde Ghost een nieuw huisje bieden.

Wel even wennen, een reptiel in huis. Maar ik vind hem nu al fantastisch.

Vandaag kwam er een pakket binnen voor Ghost. Een doos vol met kakkerlakken, zo’n 300 stuks om precies te zijn. Haha, die postbezorger moest een weten wat hij in zijn handen had.

Ik vond de levende insecten voeren aan het beestje denk ik het engste wat erbij kwam kijken, maar! Ik vind dit zelfs leuk. Ik heb een la, met een plastic bak, vol met kakkerlakken. Wie had dat gedacht.

Ghost moet nog wel een beetje wennen aan zijn nieuwe huisje en aan mij. Gelukkig eet hij zijn kriebelbeesten en groenten goed.

Als hij straks gewend is, worden we beste vrienden. Dat weet ik zeker!

Zijn favoriete slaapplek..

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *